GEEN aanbetaling en tijdelijk -bij een vast inkomen- GEEN jaarlijkse 7 % prijsverhoging (over de hele looptijd) !

Formulier Hongaarse grens over

Hegyeshalom, meestgebruikte grensovergang van Oostenrijk naar Hongarije.

 

BIJ KOOP TIJDELIJK GEEN JAARLIJKSE VERHOGING! (OVER DE GEHELE LOOPTIJD) EN WIJ HELPEN MET DE VERGUNNING  EN EEN 100 % GARANTIE DAT MEN SNEL IN HET HONGAARSE HUIS KAN GAAN WONEN. (OVERIGENS IS HET PLAN OM DE GRENS OMSTREEKS APRIL WEER TE OPENEN EN DAN HEEFT MEN GEEN VERGUNNING MEER NODIG).

Grenssluiting en huis kopen Hongarije

 

Hongarije sloot 1 september de grens. Maar er is een eenvoudige en solide regeling om een huis te kopen en in Hongarije te kunnen gaan wonen. De Hongaarse wet zegt dat de advocaat moet controleren of in vrijheid wordt getekend. Men kan ook op de Hongaarse ambassade gaan tekenen. De huurkoopakte bestaat uit 7 exemplaren. De ambassade rekent 30 euro per exemplaar. Men kan ook iemand in Hongarije machtigen (wij hebben die mensen ook voor U) die bij de Hongaarse advocaat voor U per volmacht tekent. De volmacht bestaat uit 3 exemplaren. Ook voor een volmacht moet men op de ambassade gaan tekenen.

 

Vervolgens vraagt men bij de Hongaarse grenspolitie dispensatie, om naar Uw huis in Hongarije te kunnen reizen. De invulling van het electronische formulier is niet moeilijk. Wel is het formulier moeilijk te vinden en daarom geven wij U de route:

 

Ga naar de website police,hu

Zet google translate aan op vertalen in het Nederlands

Ik gebruik google als zoekmachine,

Google geeft een menu van de website. Klik op grensinformatie

Bovenaan: klik op actual information about border crossing

Klik op equity request to enter Hungary

Ga naar beneden en kies voor English

Kies voor het tweede NOVA formulier COVID-02

 

Uiteindelijk komt men tot deze link        https://ugyintezes.police.hu/en/ugyinditas-ellenorzes

 

Vervolgens schrijft men zich in Hongarije in (lakcimkaart). Met die inschrijving en registratie kan men dan telkens de Hongaarse grens passeren.