• Men wordt eigenaar 100% GARANTIE
  • AansluitGARANTIE nutsbedrijven
  • Bouwkundig GEKEURD
  • WAARDEVASTE investering
  • BEVESTIGING gedane betalingen

Mijn vriend heeft te koop met 1.800 m2 grond

Deze orginele tanya wordt verkocht door een Nederlandse vriend die daar woont. Men kan het huis elke dag bezoeken. Bij belangstelling dient U rechtstreeks contact met hem op te nemen. Wij geven op geen enkele wijze nadere informatie. De contactgegevens van Gert Radstaak zijn:

 

Telefoon/whatsapp. 0031 6 5760 4750                         Email: info@blago-wood.com

Of op facebook onder Gert Radstaak (embleem met houten huis)

 

Men kan dit huis ook op huurkoop kopen. Radstaak denkt aan 10.000 euro aanbetaling en 40 termijnen van 500 euro. Door de stijgende huizenprijzen nabij Debrecen is het huis een koop.

 

4174 Bihartorda, Kossuth Lajos utca 102. Bihartorda is een mooi dorp met 1.000 inwoners. Het is 40 km zuid van de mooie stad Debrecen (vliegverbinding met Eindhoven) gelegen. Andere grote plaatsen in de omgeving. komende vanaf Debrecen is dit het tweede huis. Ligging aan een mooie brede straat en de bushalte voor de deur.

 

Een mooi vierkant en verzorgd grondstuk van 1.800 m2 (de foto,s zijn in de droogteperiode gemaakt) met garage en bijgebouwen. Het is een orginele tanya (langwerpig boerenhuis) van ong. 90 m2. Men zou het stucwerk binnen kunnen vernieuwen. Daarna 3 maal schilderen met muurverf geschikt voor leem en het wordt chique. 

 

Men komt het huis aan de zijkant in het midden binnen. Links een gesloten veranda (slaapkamer) en rechts een keukentje. Rechtdoor komt men in de tussenkamer met links een grote slaapkamer en rechts (aansluitend aan de keuken) de woonkamer. Via deze kamer komt men in de badkamer.

Huis Hongarije te koop
Huis Hongarije kopen
Huis te koop Hongarije Bihartorda
Garage huis kopen Hongarije
tuin huis kopen Hongarije
Huis Hongarije te koop
tussenkamer huis kopen Hongarije
woonkamer huis te koop Hongarije
gesloten veranda huis te koop hongarije
keuken huis te koop Hongarije