• Men wordt eigenaar 100% GARANTIE
  • AansluitGARANTIE nutsbedrijven
  • Bouwkundig GEKEURD
  • WAARDEVASTE investering
  • BEVESTIGING gedane betalingen

Hongarije Vriend heeft te koop

Het huis met groot grondstuk is een koopje. Ook in 2 x betalen

 

4174 Bihartorda, Kossuth Lajosn utca 102. Bihartorda is een dorp met 1.000 inwoners, gelegen 40 km zuid van de mooie stad Debrecen (vliegverbinding met Eindhoven en Brussel). Huis gelegen in een mooie brede straat en met een fantastisch grondstuk van 1.800 m2.

 

Omdat hij zelf een investering doet, is de prijs een winterprijs. De prijs geldt alleen bij betaling voor 10 februari, Daarna wordt de prijs opnieuw vastgesteld naar een marktcomforme prijs. O.a. vanwege de nabijheid van de stad Debrecen zijn de huizenprijzen hier hoog.. De prijs bij betaling ineens is 17.990 euro en dat is absoluut een koopje. Het is mogelijk de koopprijs in 2 keer te betalen.

 

Komende vanaf Debrecen is dit het 2e huis. Het is een mooie brede straat en bushalte voor de deur. Een prachtig en goed onderhouden vrij grondstuk van 1.800 m2.

 

Men komt de tanya (langwerpig huis) van 90 m2 aan de zijkant in het midden binnen. Links een gesloten veranda (slaapkamer) rechts een keukentje. Rechtdoor de tussenkamer met een grote kamer links en een grote kamer rechts. Badkamer met bad.

 

Garage en bijgebouw en een dubbele zomerkeuken. Verwarming met gasgevelkachels. Ook in de winter, maar zeker in de zomer is dit een waar paradijs. Het is het mooist gelegen huis van dit fraaie dorp.

 

Telefoon/whatapp 0031 6 5760 4750

 

Huis te koop Hongarije Bihartorda