4069 EGYEK, Bocskai utca 76, gelegen op 12 km van het Tiszameer en van Tiszafured. Naar de Tiszarivier is het 2 km. Egyek is een dorp met 5.000 inwoners. Nabij Hortobagy nationaal park en naar Debrecen is het 60 km.  ER IS VEEL BELANGSTELLING VOOR DIT HUIS BIJ HET MEER.

Een oude 4 kamerwoning van ong. 100 m2 met bijgebouwen en garage. Tuin van 951 m2 met kersen- en perzikbomen.  Voor alle ramen en de voordeur zijn er rolluiken. Het stucwerk buiten is goed. Zoals vaak in Hongarije maken de bijgebouwen een wat rommelige indruk. Verwarming met gasconvector. Het huis is rustig gelegen en op 3 minuten lopen van het station. In Hongarije reizen EU-burgers van 65+ gratis met het openbaar vervoer.

Links is er de gesloten veranda, die als slaapruimte kan worden gebruikt. Veranda,s worden vaak gesloten omdat dat ruimte geeft. Rechts een keuken en daarnaast een eenvoudige badkamer met ligbad. Achter deze ruimtes ligt de 2e woonlaag. Via een tussenkamer komt men links in de woonkamer en rechts in een slaapkamer. Inmiddels hebben wij in de slaapkamer laminaat laten leggen.  Ik zal een foto plaatsen als voorbeeld van hout tegen de nok, zoals nu ook tegen de achterzijde van dit huis is geplaatst. Een keukentje is te kopen. Ik plaats een foto van een benodigde keuken van 120 cm. De prijs is 171,56 euro.

 

Er zijn tegelvloeren in de gesloten veranda en in 1 kamer. Men heeft mij gezegd dat je die in de was kan zetten. Dan zou men alleen in de woonkamer laminaat of anders moeten leggen. De vloeren van het keukentje en de badkamer zijn slecht. Daarom is besloten om in oktober hier nieuwe cementbodems te storten en een nieuwe badkamer te maken (indien niet anders gevraagd, met douche).

Aantrekkelijk is hier de mooie brede tuin -die inmiddels goed is schoongemaakt, waar men het beste gras zaait- en met de trein is men in 70 minuten in de mooie stad Debrecen (vliegverbinding met Eindhoven) of in 2 1/2 uur in Boedapest. Naar het Tiszameer is het slechts 12 km. Lajos -hij regelt alles ter plaatse- heeft een 6 meter lange vissersboot. Hij betaalt daar in Tiszafured maandelijks 20 euro liggeld voor en in de winter ligt de boot achter zijn huis. Dat kan dus ook!

 

HUURKOOP 72 X 416 EURO      (bij uitzondering 96 x 328 euro). 

De eerste betaling is een maand na de aankoopdatum.

Kosten koopakte  342 euro     (bij uitzondering 357 euro).

 

5.000 Euro aanbetaling geeft 10 % korting op de prijs.

Als alle termijnen zijn voldaan, is men de eigenaar.

Prijs bij contante betaling: op aanvraag.

 

Maak een koopafspraak!