5062 Kotelek, Petofi utca 6. Orgineel huis van 85 m2 op 200 meter van de Tiszarivier. Naar het Tiszameer is het 28 km. Naar de mooie stad Szolnok is het 30 km. Kotelek is een mooi dorp met 1.600 inwoners. Het is een smalle straat en door de bomen in de straat geeft het het idee van wonen in de natuur. De tuin is inmiddels schoongemaakt. ER IS VEEL BELANGSTELLING VOOR DIT HUIS BIJ DE RIVIER. DOOR DE LIGGING BIJ DE TISZA HOUDT HET HUIS ZIJN WAARDE.

 

Er is een ruime entree, waarin een kleine keuken is gemaakt. Er is een grote woonkamer, 2 slaapkamers, badkamer met douche en een bergruimte. Hier maken wij momenteel een derde slaapkamer. Ook de badkamer wordt vernieuwd.  Verwarming met diverse gasconvektoren. Er is ook een houtkachel. Tuin van 551 m2.  Als altijd is er te schilderen en te behangen (gebeurt in Hongarije nog veel). Kosten behang bij de Praktiker 60 euro. Wij hebben vakmensen die voor een 7 euro per uur werken. Voor 1.000 euro kan men er het naastgelegen grondstuk bijkopen.

Men zal hier met plezier wonen.

 

HUURKOOP 72 X 416 EURO      (bij uitzondering 96 x 328 euro).

De eerste betaling is een maand na de aankoopdatum.

Kosten koopakte 342 euro       (bij uitzondering 357 euro).

 

5.000 Euro aanbetaling geeft 10 % korting op de prijs. Als alle termijnen zijn voldaan, is men de eigenaar.

 

In de tijd eind augustus-eind oktober zijn 80 % van mijn verkopen. Voor de winter is alles verkocht.

25 t/m 28 oktober ben ik in Hongarije.                                                                                    Maak een koopafspraak!