Dr A. Scholtens geeft 100% garantie dat men eigenaar wordt. Gerenoveerde woningen met gasverwarming en aan een asfaltweg.

Met Wizzair voordelig van Eindhoven naar Hongarije Debrecen

 

Reis Huis kopen Hongarije

 

De Hongaarse luchtvaartmaatschappij Wizz Air vliegt vanaf nu met de duurzame Airbus A321 NEO naar Boedapest en Debrecen. Met de aanschaf van dit vliegtuig geeft Wizz Air de aftrap voor de vlootvernieuwing en verduurzaming daarvan op Eindhoven Airport. Het nieuwe vliegtuig vervangt de Airbus A321 CEO van Wizz Air. De A321 NEO stoot ruim 50 procent minder CO2 uit dan de A321 CEO vliegtuigen van Wizz Air. Ook op de uitstoot van stikstofmonoxide/stikstofdioxide scoort het nieuwe toestel goed. Per vlucht wordt zo’n 43 procent minder stikstofmonoxide/stikstofdioxide uitgestoten. Daarnaast is het toestel duurzamer dan de huidige vliegtuigen van Wizz Air. Zo is het kerosineverbruik per vlucht ongeacht de bestemming zo’n zestien procent lager dan de A321 CEO. Wizz Air voert in 2019 vanaf Eindhoven Airport zo’n 700 vluchten uit met het nieuwe toestel. Dat is een kleine tien procent van het totaal aantal vliegbewegingen dat Wizz Air in 2019 op Eindhoven Airport uitvoert. Het nieuwe toestel telt 239  plekken. Dat is 9 meer dan in de A321 CEO.

 

Van Eindhoven naar Hongarije Tiszafured 

 

Voor het gaan kopen van een huis in Hongarije is Tiszafured de beste uitvalsbasis. Ook omdat de advocaat Dr Kandra daar gevestigd is. Vanaf treinstation Eindhoven CS gaan elk kwartier de bussen 400 en 401 naar Eindhoven Airport. Het vliegtuig gaat om 14.05 uur en is om 16.10 uur in Debrecen. De taxi brengt U voor 3.000 ft. (8,80 euro) in 10 minuten naar het treinstation.  Vanaf het gebouw links gaat er ook een bus. EU-burgers van 65+ laten hun ID-kaart zien en reizen gratis met het OV. De treinreis naar Tiszafured duurt 1 uur en 20 minuten. Het beste spreekt men met de hotelhouder af (bijvoorbeeld Janosi Haz) dat men van de trein wordt afgehaald. 

 

Terug is het wat moeilijker omdat het vliegtuig om 7.10 uur vertrekt. Agnes van Janosi Haz brengt U ook in de nacht naar het treinstation van Tiszafured. U heeft dan aansluiting. In Debrecen neemt men dan een taxi of men laat Agnes tevoren de taxi bestellen. Om 9.25 uur komt het vliegtuig aan in Eindhoven.