GEEN aanbetaling en bij een vast inkomen tijdelijk 6162 euro voordeel door GEEN jaarlijkse 5 % prijsverhoging (over de hele looptijd) !

Uniek vrijgelegen huis in Kotelek met 1.800 m2 tuin

 

5062 Kotelek, Munkacsy utca 15. Kotelek is een dorp met 1.500 inwoners. Naar het Tiszameer is het 28 km. Naar de mooie stad Szolnok (elk uur met de bus) is het 30 km. Dit huis is gelegen in de eerste straat van het dorp en bijna aan het eind van de straat en heeft een fantastische vrije ligging. 1.792 M2 grondstuk. Naast het huis is een groot hoekgrondstuk (de weg draait hier naar links) met daarop een klein vervallen en onbewoond huis. Dit geeft een mooie ligging. Aan de overkant van het huis is niet gebouwd. In het eerste huis daar woont een politieman, die altijd thuis is (burocratie moet er zijn). Dat geeft een veilig gevoel.

 

Indeling van dit huis van ong. 80 m2: de entree is aan de zijkant. Men komt het huis binnen in een gesloten veranda. Rechts is de keuken en daarachter een eenvoudige badkamer met douche. Daarachter is een berging van ong. 4 m2. Links is een eenpersoonsslaapkamer. Gaat men rechtdoor dan komt men in een tussenkamer (slaapkamer) en vandaar in een grote woonkamer. 

 

Het huis is door ons gerenoveerd. Voor 5.000 euro zijn de binnenwanden opnieuw gestuct , er zijn nieuwe kunststof ramen en  een nieuwe kunststof voordeur, er zijn er zijn nieuwe tegels gelegd. De keukenwanden zijn nieuw betegeld. De woonkamer heeft een gebeitste/gelakte houten vloer in kersenkleur. Nieuw vinyl in de eenpersoonsslaapkamer. Verwarming met gasgevelkachels. 

 

HUURKOOP 84 X 449 EURO                                                   KOSTEN HUURKOOPAKTE 488 EURO

OF 67 x 537 EURO                                                                     HUURKOOPAKTE 470 EURO

OF 54 X 629 EURO                                                                     HUURKOOPAKTE 450 EURO

Jonger dan 65 jaar, dan is 118 X 329 euro mogelijk

 

Bij een vast inkomen: tijdelijk 6162 euro voordeel door GEEN jaarlijkse 5 % prijsverhoging (over de hele looptijd) !

Makelaars rekenen 50 euro + 27 % BTW per aansluiting voor overschrijving van GWE. Bij ons is het gratis.

Jaarlijks sturen wij een opgave van de gedane betalingen in Nederlandse en Hongaarse taal, met het eigendomspercentage.

Deze verklaring is in Hongaars recht uiterst belangrijk.

 

5.000 EURO AANBETALING GEEFT 2.500 EURO KORTING OP DE TOTAALPRIJS

PRIJS BIJ BETALING INEENS: BIEDEN BOVEN 25.990 EURO

Een enkele bezichtiging kost ons 4 uur reistijd. Daarom zijn wij genoodzaakt hiervoor een kostenbijdrage van 50 euro te vragen.  Bij koop ontvangt men dat geld terug. Bij aanmelding 3 dagen tevoren kunnen wij uiteraard geen bezichtiging meer plannen.

 

Dr. Adri Scholtens telefoon 0031 24 3733061

 

Natuurparadijs Tiszameer en tiszameer.com zijn gedeponeerde handelsnamen.