Arpad utca 2, 5062 Kotelek. Een bakstenen hoekwoning van 80 m2 in het centrum van Kotelek. Naar de Tiszarivier is het 500 meter, naar het Tiszameer is het 28 km. Supermarkt en bushalte op 250 meter, postkantoor 100 meter. Toegang via een asfaltweg. 

Kotelek is een goed dorp met 1.700 inwoners. Er is ook een zwembad. Het is 32 km naar de mooie stad Szolnok. Regelmatige busverbinding.

Er is ook een bijgebouw wat als keuken werd gebruikt. Vanwege de aanwezigheid van water en stroom kan van het bijgebouw een gastenverblijf worden gemaakt. Er zijn 2 ingangen. Wellicht maakt men in het halletje een badkamer.

Men komt het huis binnen via een terrasje voor het huis, woonkamer met tegelvloer, kleine keuken, moderne badkamer, 2 grote slaapkamers met laminaat, hardhouten deuren. berging, tuin van 445 m2 met perenboom, bijgebouw. 

Wij zijn bezig met enige renovering: een nieuwe kunststof voordeur, renovatie electra, wateraansluiting en afvoer in de keuken,  het opnieuw installeren  van de centrale verwarming en het schilderen van de grauwe wanden van het bijgebouw, in de kleur van het huis. Zelf moet men de wanden goed schilderen. 

HUURKOOP 72 X 364 EURO                                                                                                        De koopakte kost maximaal 325 euro.

(Alleen bij gebruik als vakantiehuis is ook 84 x 330 euro of 96 x 304 euro mogelijk)