Dr A. Scholtens geeft 100% garantie dat men eigenaar wordt. Gerenoveerde woningen met gasverwarming en aan een asfaltweg.

Nutsbedrijven overschrijven, het is een heel werk.

 

Daarom doen makelaars het vaak niet of ze rekenen er 500 euro voor. Wij doen het gratis en voor VIP-klanten (correcte betaling) geven wij een AANSLUITGARANTIE.

 

Hongaarse nutsbedrijven zijn erg wantrouwend dat er geen betaling komt. Voor buitenlanders zijn ze nog moeilijker. Het is bewerkelijk, maar meestal is de overschrijving in enkele weken een feit. Maar soms lukt het niet.

 

Voor VIP-klanten (kijk op de email) geven wij de overschrijvingsopdracht niet aan een buro, met het risico dat het buro de opdracht terug geeft. Een kleine 20 % van de opdrachten geven zij als onbehandelbaar terug. Nee, Dr Adri Scholtens handelt de aanvragen zelf af en werkt net zolang door totdat overschrijving een feit is.

 

Daarom geeft Tiszameer.com  haar VIP-klant een unieke AANSLUITGARANTIE. Een geruststellende gedachte. Ik ontvang emails van angstige mensen als het niet meteen lukt. Men hoeft zich niet druk te maken. Er is een AANSLUITGARANTIE.

 

Aanduiding op de email: VIP = de service is inbegrepen of VIP PLUS = het is noodzakelijk dat Dr Adri Scholtens deze zaak afhandeld.

 

Dr Adri Scholtens is expert  huurkoop - nutsbedrijven  - leembouw - Dr in het Belastingrecht