Dr A. Scholtens geeft 100% garantie dat men eigenaar wordt. Gerenoveerde woningen met gasverwarming en aan een asfaltweg.

Dit stenen hoekhuis in Kotelek komt in de verkoop                       De tekst gaat verder onder de videos                  GERESERVEERD!                

De kopers van dit huis zijn gescheiden en betaalden niet meer. De man wou ook niet meewerken aan een vrijwillige beeindiging van het huurkoopcontract. Voor de eerste keer moesten wij naar een advocaat. De procedure om het huis weer bij het kadaster op mijn naam te krijgen begon begin februari. Mijn inschatting is dat het huis tussen nu en medio juni weer op mijn naam staat. Eerst daarna kan ik het verkopen.

 

NATUURPARADIJS TISZAMEER

GOLD SERIE*****              Plaatsing in de Gold Serie betekent een bijzondere ligging en dat er geld is gestoken in renovatie.

 

Arpad utca 2, Kotelek, Naar het Tiszameer is het 28 km. Naar de mooie stad Szolnok 30 km. Dit stenen hoekhuis van ong. 90 m2  is gelegen in het centrum van Kotelek en op 500 meter van de Tiszarivier. Kotelek is een goed dorp meet ong,. 1700 inwoners. 

Men komt het huis via een terrasje binnen. Woonkamer met een keukennis, 2 grote slaapkamers, moderne badkamer met ligbad, berging. Er zijn nieuwe kunststof ramen en voordeur met 5-puntssluiting. Verwarming met een houtkachel. Er is gasaansluiting. Voor gebruik moet een meter worden geplaatst. De tuin is 445 m2. Momenteel wordt er aan het huis gewerkt. Foto,s van het huis komen later.

 

Huizen in Kotelek zijn gevraagd door de nabijheid van de mooie stad Szolnok (73.000 inwoners). Elk uur gaat de bus (30 km) en het busstation in Szolnok is gevestigd in het Winkelcentrum Pelikan. Hier vele winkels, een grote supermarkt, en meerdere restaurants, w.o. Chinese restaurants.

 

In 2 jaren met grenssluitingen waren er maar weinig verkopen. Maar dit jaar is er heel veel verkocht. Wellicht komt er later dit jaar nog wat in de verkoop. Maar op dit moment is dit het enigste huis wat te koop is.

 

HUURKOOP

 

84 X 449 EURO                                                                   KOSTEN HUURKOOPAKTE 520 EURO

 

OF 54 x 629 EURO

 

Vaak is 120 X 329 EURO ook mogelijk.                       

 

Het gangbare tarief voor het tijdrovende overschrijven van de nutsbedrijven is 400 euro. Wij verzorgen het GRATIS en ook met AANSLUITGARANTE, want het is zeker geen eenvoudige zaak. Voor 1 enkele overschrijving van stroom kunnen 12 formulieren nodig zijn.

Jaarlijks sturen wij een opgave van de gedane betalingen in Nederlandse en Hongaarse taal, met het eigendomspercentage.

Deze verklaring is in Hongaars recht uiterst belangrijk.

 

5.000 EURO AANBETALING GEEFT 2.500 EURO KORTING OP DE TOTAALPRIJS

PRIJS BIJ BETALING INEENS: BIEDEN VAN EEN REALISTISCHE PRIJS (geen biedingen op huurkoop)

 

Belastingparadijs Hongarije. Op arbeidsongeschiktheidsuitkeringen en op pensioenen (uitgezonderd die van ambtenaren) houdt Nederland en Belgie geen loonheffing in. En in Hongarije betaalt men daarover geen belasting. 

 

 

Dr Adri Scholtens, Ligulastraat 71, 6515 JG Nijmegen, telefoon 0031 24 3733061                          Whatsapp 0632278006

 

Aan alle mogelijke rechtswaarborgen wordt voldaan. Door de inschrijvingen bij het kadaster geldt de 100 % GARANTIE dat men eigenaar van de woning wordt. Buitenlanders moeten voor een telefoonaansluiting al een jaar vooruit betalen. Ook voor de nutsbedrijven geldt een aansluitGARANTIE. Dr Adri Scholtens werkt net zo lang door totdat alle aansluitingen op Uw naam staan.

 

GOLD SERIE***** Natuurparadijs Tiszameer en tiszameer.com zijn geregistreerde handelsmerken.

TISZAMEER.COM  origina