Een HUURKOOP huis kopen in Hongarije is veel makkelijker dan je denkt

Overweeg je een huis te kopen in Hongarije maar vind je dit alles vooral erg lastig? Dat kunnen we je niet kwalijk nemen. Huizen in Hongarije kopen is een populaire optie, maar het is tevens iets waarbij je meerdere hindernissen moet nemen voordat je een huis in Hongarije op naam hebt staan. Ten eerste al vanwege de afstand. Huizen in Hongarije bezichtigen is niet iets dat je eventjes regelt. Het is een complete reis en daarbij moet je er ook nog op hopen dat de mensen de taal spreken die jij spreekt. En die kans is erg klein.

 

Daarom bieden wij onze diensten aan. Een huis kopen in Hongarije nabij het Tiszameer is makkelijker dan ooit. Wij regelen namelijk het meeste voor je.

 

Bekijk hier eerst alle informatie over onze koopprocedure, zodat je vooraf precies op de hoogte bent van hoe het kopen van een huis in Hongarije in zijn werk gaat. Heb je vragen? Bel 024 373 30 61.

Waarom een huis in Hongarije nabij het Tiszameer?

Het gebied rond het Tiszameer is een populaire plek, met een goede reden. Het is hier namelijk relatief vlak, waardoor het aantrekkelijker is om hier te fietsen en te wandelen. Maar dat is niet alles. Er is namelijk een breed investeringsprogramma opgezet waarbij de aandacht ligt op het aanleggen van stranden en fietspaden, waardoor de vraag naar woningen in de omgeving alleen maar toe zal nemen.

Daarom is het interessant om direct te handelen. Met onze diensten wordt het makkelijk om direct een huis in Hongarije te vinden. Aanbetalingen zijn niet nodig en wij zorgen ervoor dat de juiste advocaat direct voor je aan de slag gaat. Na alle investeringen wordt de regio nog aantrekkelijker, en dat betekent dat u een huis in Hongarije heeft in een gewild gebied. Dat is natuurlijk nooit verkeerd.

Een advocaat bij het aankopen van een huis?

In Hongarije zijn de regels rond het kopen van huizen net even iets anders dan in Nederland. Huizen kopen doet men hier via de advocaat. Onze advocaat in Tiszafured is op de hoogte van alle regels en wij kunnen deze direct inzetten voor de aankoop van jouw droomwoning.

Geen ondoorzichtige afspraken of kantoren die hun afspraken niet nakomen. Wij zorgen ervoor dat alles zo transparant mogelijk gebeurt. Mede daarom vind je alle afwijkende regels voor Hongarije gewoon op onze website, zodat je direct weet wat de regels zijn bij huizen in Hongarije kopen.

Hoe werkt het kopen zonder aanbetaling?

Wij begrijpen dat een aanbetaling of voorschot niet praktisch is wanneer je een huis op het oog hebt waar je nog het een en ander mee wilt doen. En een lening rondkrijgen in Hongarije, dat is lastig wanneer je nog geen vastgoed op naam hebt staan.

Daarom bieden we een speciale constructie aan. Bij ons huur je de woning en na een aantal jaar ben je eigenaar (na het betalen van de laatste termijn). Dus geen bedragen vooraf of percentages eigen geld die vereist zijn voordat je een huis in Hongarije kunt kopen. Zo wordt het risico lager en heb je veel meer mogelijkheden bij het zoeken naar een huis.

Hoe kan ik een huis kopen in Hongarije?

Wij raden altijd aan om eerst zelf naar het huis in Hongarije nabij het Tiszameer te kijken. Een vlucht is snel geboekt. Wij hebben verschillende accommodaties op de website staan, van hotels tot vakantiehuizen. Op die manier kun je direct de vlucht en de overnachting boeken. Wil je een huis in Hongarije bekijken of gelijk een huis kopen met de huurkoopregeling? Geen enkel probleem, want ook vervoer is makkelijk te regelen in dit gebied dat steeds meer toegespitst raakt op toerisme.

Het voordeel van het kopen van een huis in Hongarije bij ons

Wanneer je op zoek gaat naar een huis, dan wil je in eerste instantie vooral een droomwoning. Die bieden wij. Maar daarnaast wil je graag duidelijkheid en zekerheid. En dat is verdraaid lastig wanneer je zelf op zoek gaat naar een huis in Hongarije. Ja, er zijn veel websites, maar die zijn vaak slecht vertaald en het is lang niet altijd duidelijk wie er achter de website zit.

Bij ons is dat anders. Je vindt de namen van alle betrokkenen gewoon op onze website, inclusief de contactgegevens. Daarnaast hebben wij contact met de lokale bevolking om het allemaal zo makkelijk mogelijk te maken. Zou je zelf alle contracten van de nutsbedrijven om moeten zetten omdat je een woning gekocht hebt, dan ben je lang bezig. Zeker wanneer je geen Hongaars kunt.

Dat is wat wij graag voor je regelen. Wij weten precies waar we terecht moeten om ervoor te zorgen dat je vanaf de eerste dag van de huurkoop voorzien bent van alle faciliteiten die je nodig hebt om heerlijk te kunnen wonen in Hongarije, nabij het Tiszameer.

Snel, gemakkelijk en betrouwbaar

Wil je een huis kopen in Hongarije, maar wil je vooral alle mogelijke valkuilen vermijden die zo vaak genoemd worden? En wil je er zeker van zijn dat het huis op de meest betaalbare manier in jouw bezit komt? Dan is huurkoop via Tiszameer.com de beste optie. Wij gaan graag met je in gesprek om te horen wat jij precies zoekt. Wij kunnen dan in ons aanbod kijken welke huizen in Hongarije aan jouw wensen voldoen.

 

Weet je nog niet helemaal wat je wilt of wil je eerst wat meer informatie? Bel dan naar 024 373 30 61. Ook wanneer je een afspraak wilt maken in Hongarije of gewoon in Nijmegen. Bij Tiszameer begint de zoektocht naar jouw woning in Hongarije – en met onze service weten we zeker dat je hier ook de woning vindt waar jij al jaren van droomt.