HUIS TE KOOP TISZAMEER

NATUURPARADIJS TISZAMEER/BUKKGEBERGTE

HUURKOOP ZONDER AANBETALING

 

5527 Bucsa, Arany Janos utca 31. Bucsa is een echt mooi dorp met 2.500 inwoners. Naar Debrecen is het 75 km en naar de mooie stad Szolnok 80 km, Karcag op 14 km is een mooie plaats met uitstekende trein- en busverbindgen, en Berekfuerdo een vakantieplaats.  In deze omgeving is 60 km zuid van het Tiszameer (Tiszameerlijn, de toeristische spoorlijn Karcag-Tiszafured) in een rustige omgeving beschikbaar:

 

Een gerenoveerd instapklaar 4-kamerhuis met een grote tuin van 897 m2.  Huis van 80 m2 met een goede ruimteverdeling. Er zijn 3 grote kamers, waarvan de grootste 16,5 m2 is. Een van de kamers geeft toegang tot een 4e kamer van 5 m2. Kamers met nieuw laminaat en nieuwe tegelvloeren. Nieuwe wanden en plafonds. Nieuwe ramen en deuren. Er zijn tegen het huis platen voor warmte-isolatie geplaatst, waarmee de muren sterker zijn. Houtwerk dak is kurkdroog. Wij maken nog een autopoort. Verwarming met electrische convectoren.  Supermarkt en postkantoor op 500 meter. Men kan hier direct gaan wonen en zal de eerste 20 jaar waarschijnlijk aan het huis geen kosten hebben.

Aangesloten op de riolering. Op het land is dit uitzonderlijk. Bij een septictank moet per 31-12-2025 een zuiveringsinstallatie van 4.000 euro aangesloten zijn. Die kosten bespaard men dus.

 

HUURKOOP 120 X 499 EURO of 84 X 619 EURO

of 150 X 399 euro (mogelijk bij een gering inkomen. Met 25 % rentekorting voor onze rekening).

Makkelijke acceptatie en met behoud van het servicepakket.

10.000 Euro aanbetaling geeft een extra korting van 8.000 euro op de totaalprijs (=50.880 euro aanbetaling light).

Men wordt eigenaar van het huis met inschrijving bij het kadaster.

 

Aflossing voordat de jongste koper 75 jaar wordt. De acceptatie is supereenvoudig. Men verklaart waarvan men inkomen geniet (bijvoorbeeld WIA-uitkering op naam van....) en dr Adri Scholtens denkt verder overal aan.

Natuurlijk biedt onze organisatie en 13 jarige ervaring voordelen. Toch is onze huurkoopprijs, bij een aanbetaling en met 800 euro aflossing per maand, gelijk aan de condities die particulieren doorgaans hanteren. Huurkoop van een goed huis zonder aanbetaling en bij lage maandbetalingen is bij een particulier niet mogelijk. Wij kunnen die condities dus niet vergelijken. Onze condities zijn altijd fair. Bovendien kunnen onze huurkopers bij onvoorziene noodzakelijke reparaties maximaal 6.000 euro per keer rentevrij te lenen, door verlenging van de huurkooptermijn.

 

Het Tiszameer is het mooiste waternatuurgebied van Europa. De uitstekende ligging en de volledige renovatie maken het huis tot een koop!

Dr Adri Scholtens. Bouwkundige en Huurkoopexpert, 

telefoon 024 37 330 61     Whatsapp 0031 6 322 78 006

 

Gezien de vraag naar gerenoveerde woningen, kan bezichtiging en koop alleen op dezelfde dag.

Maak een afspraak bij ons in Nijmegen -ook in het weekend- of met onze Belgische vertegenwoordiger, die in Hongarije woont.

13 Jaar op Marktplaats en Facebook.

Foto,s onder de videos