Vooraankondiging Dit huis komt eind juni in de verkoop

Eerst dan is bezichtiging/koop mogelijk.

 

Bucsa is een echt mooi dorp met 2.500 inwoners. Naar Debrecen is het 75 km en naar de mooie stad Szolnok 80 km, Karcag op 14 km is een mooie plaats met uitstekende trein- en busverbindgen, en Berekfuerdo een vakantieplaats.  In deze omgeving komt 60 km zuid van het Tiszameer (Tiszameerlijn, de toeristische spoorlijn Karcag-Tiszafured) in een rustige omgeving beschikbaar:

 

Een gerenoveerd instapklaar 4-kamerhuis met een grote tuin van 897 m2.  Huis van 80 m2 met een goede ruimteverdeling. Er zijn 3 grote kamers, waarvan de grootste 16,5 m2 is. Een van de kamers geeft toegang tot een 4e kamer van 5 m2. Kamers met nieuw laminaat en nieuwe tegelvloeren. Nieuwe wanden en plafonds. Nieuwe ramen en deuren. Er zijn tegen het huis platen voor warmte-isolatie geplaatst, waarmee de muren sterker zijn. Houtwerk dak is kurkdroog. Wij maken nog een autopoort. Verwarming met electrische convectoren.  Supermarkt en postkantoor op 500 meter. Men kan hier direct gaan wonen en zal de eerste 20 jaar waarschijnlijk aan het huis geen kosten hebben.

 

HUURKOOP 120 X 499 EURO 

of 150 X 399 euro (mogelijk bij een gering inkomen. Met 25 % rentekorting voor onze rekening).

Makkelijke acceptatie en met behoud van het VIP-servicepakket.

 

Dr Adri Scholtens beschikt als enigste over de kennis voor huurkoop zonder aanbetaling. Tiszameer.com biedt daarmee als enigste in Nederland en Hongarije huurkoop aan ZONDER de overal benodigde 50 % aanbetaling.

 

Men wordt eigenaar van het huis met inschrijving bij het kadaster.

 

Aflossing voordat de jongste koper 75 jaar wordt. De acceptatie is supereenvoudig. Men verklaart waarvan men inkomen geniet (bijvoorbeeld WIA-uitkering op naam van....) en dr Adri Scholtens denkt verder overal aan.

 

Het Tiszameer is het mooiste waternatuurgebied van Europa. De uitstekende ligging en de volledige renovatie maken het huis tot een koop!

 

Dr Adri Scholtens. Bouwkundige en Huurkoopexpert, 

telefoon 024 37 330 61     Whatsapp 0031 6 322 78 006

Gezien de vraag naar gerenoveerde woningen, kan bezichtiging en koop alleen op dezelfde dag.

 

Maak een afspraak bij ons in Nijmegen -ook in het weekend- of met onze Belgische vertegenwoordiger, die in Hongarije woont.

 

13 Jaar op Marktplaats en Facebook.

 

Foto,s onder de videos