Woningaanbod Hongarije HUURKOOP biedt prachtige kansen

Ben je op zoek naar een woning in het buitenland? Misschien om vast te gaan wonen, of juist een tweede woning voor vakanties of verhuur? Dan is het woningaanbod in Hongarije wellicht niet het eerste waar je naar kijkt. Onderhandelen over het woningaanbod in Hongarije is immers niet echt aantrekkelijk wanneer je de taal niet spreekt. Om nog niet eens te spreken over de wetgeving en de cultuur.

 

Maar wat als ik je vertel dat Tiszameer.com kan helpen bij alle lastige stappen, zodat je binnen de kortste keren je eigen woning in Hongarije hebt? Zonder aanbetalingen en door middel van huurkoop?

 

Bekijk hier eerst alle informatie over onze koopprocedure, zodat je vooraf precies op de hoogte bent van hoe het kopen van een huis in Hongarije in zijn werk gaat.

Waarom is het woningaanbod in Hongarije zo interessant?

Heb je een pensioen of uitkering? Dan is het woningaanbod in Hongarije helemaal interessant voor je. De kosten voor het dagelijks leven liggen hier veel lager. Boodschappen kosten minder, net als essentiële zaken zoals mondzorg. In Hongarije liggen veel kansen voor mensen die ruimte of rust willen.

Zeker met het huidige woningaanbod in Hongarije zijn er veel kansen. Kijk je naar de woningen rond het Tiszameer, dan kom je verschillende pareltjes tegen.

Waarom zou ik rond het Tiszameer naar het woningaanbod kijken?

Omdat dit een zeer aantrekkelijke omgeving is. De rivier en het meer zitten vol vis, de omgeving is relatief vlak waardoor het mogelijk is om te fietsen en wandelen, ook wanneer je fysiek niet meer 18 jaar oud bent. Daarnaast is er een flink investeringsproject op gang gezet, waarbij veel geld geïnvesteerd wordt om stranden en meer fietspaden aan te leggen. Dat betekent dat de omgeving alleen maar aantrekkelijker zal worden voor mensen die op zoek zijn naar het woningaanbod in Hongarije.

Wil je hiervan profiteren, dan is het belangrijk om zo snel mogelijk te handelen. Meer interesse betekent namelijk een hogere huizenprijs. Hoe eerder je instapt, hoe beter dit kostentechnisch is.

Een huis kopen in Hongarije met huurkoop, kan dat?

Ja, bij Tiszameer.com hebben we een speciale constructie opgezet voor de mensen die vanuit Nederland of België interesse hebben in het woningaanbod in Hongarije. Bij ons is een aanbetaling namelijk niet nodig. Je huurt een bepaalde woning een aantal jaar en daarna ben je eigenaar van de woning. Geen hoge startkosten of lastige overeenkomsten dus, maar gewoon huurkoop met transparante voorwaarden. Zo transparant dat je ze allemaal gewoon op de website terugvindt.

Waarom zou ik vandaag al instappen?

  • Omdat we de lokale taal en gewoontes kennen
  • Omdat je overnachtingsmogelijkheden op onze website vindt
  • Omdat we samenwerken met een lokale advocaat zodat we direct de juiste stappen kunnen zetten
  • En omdat we de adresjes hebben die jij straks nodig hebt wanneer je eenmaal je huis in Hongarije bezit

We begrijpen dat Hongarije niet om de deur ligt (al zal je verrast zijn wanneer je ziet hoe kort het eigenlijk is met het vliegtuig). De hele route naar Tiszafured staat op de website, zodat je binnen de kortste keren het plaatselijke woningaanbod in Hongarije kunt bekijken. En om het je nog makkelijker te maken, hebben we alvast de adressen voor de plaatselijke horeca op de website staan. Zo wordt het nog makkelijker om direct verschillende woningen te bekijken op één dag!

Laten we direct aan de slag gaan

Ben je benieuwd naar het woningaanbod in Hongarije, maar kom je er zelf niet uit omdat de taal wel heel lastig is of omdat je de lokale regels niet kent? Neem dan eens contact met ons op. Wij helpen je graag verder en onze lokale advocaat kent de regels als zijn broekzak. Wil je mij spreken in Nederland of Hongarije? Bel dan naar 024 373 30 61 om een afspraak te maken en direct te kijken naar de mogelijkheden op de Hongaarse vastgoedmarkt.