4066 Tiszacsege, Zatory V utca 11. Een gerenoveerd hoekhuis van 70 m2 met een grote aluminium garage.   Op korte afstand van de Tisza en op 1 km van het zwembad. Naar het Tiszameer is het 28 km. In deze omgeving hebben veel Hongaren vakantiehuisjes. De Tiszarivier is hier mooi breed. Van alle dorpen, waar wij huizen verkochten, is Tiszacsege -een dorp met 5.000 inwoners- wellicht het beste dorp. Naar Debrecen is het 60 km en nabij Hortobagy, de grootste poesta van Hongarije.

Het huis ligt overdwars. Stapt men naar buiten, dan kijkt men over de hele tuin, die voor het huis ligt. Een besloten, goed omheinde tuin, van 800 m2 met enkele grote fruitbomen. Stevige muren met goed stucwerk buiten.

Kunststof voordeur met 5-puntssluiting. Men komt het huis in de gesloten veranda binnen (veranda,s zijn vaak dichtgemaakt, omdat dat ruimte geeft). Deze ruimte kan men als (slaap-)kamer gebruiken. Zoals gebruikelijk in Hongarije komt men van de ene kamer in de andere. Rechts een badkamer met ligbad; een keuken, waarin men ook kan eten; dan een niet zo grote tussenkamer, die als slaapkamer werd gebruikt en daarnaast een woonkamer met een bankstel. Verwarming met gasconvectoren. Met 70 m2 is dit huis niet groot, maar in Hongarije is het de gebruikelijke grootte voor een huis.

Huurkoop 72 x 416 euro, of 84 x 375 euro, of 96 x 344 euro. Kosten koopakte ongeveer 342-372 EURO.

De foto,s worden eind maart geplaatst.