4066 Tiszacsege, Zatory V utca 11. Een gerenoveerd hoekhuis van 70 m2 met een grote aluminium garage.   Op korte afstand van de Tisza en op 1 km van het zwembad. Naar het Tiszameer is het 28 km. In deze omgeving hebben veel Hongaren vakantiehuisjes. De Tiszarivier is hier mooi breed. Van alle dorpen, waar wij huizen verkochten, is Tiszacsege -een dorp met 5.000 inwoners- wellicht het beste dorp. Naar Debrecen is het 60 km en nabij Hortobagy, de grootste poesta van Hongarije.

Het huis ligt overdwars. Stapt men naar buiten, dan kijkt men over de hele tuin, die voor het huis ligt. Een besloten, goed omheinde tuin, van 713 m2 met enkele grote fruitbomen. Stevige muren met goed stucwerk buiten. De meubilering op de foto,s is inbegrepen. In de woonkamer is nieuw laminaat gelegd. Vloertegels in de overige ruimtes. Hier is alleen wat te schilderen en te behangen (wordt in Hongarije nog veel gedaan). Wij hebben hier ook goede vakmensen voor een 7 euro per uur voor. Men kan hier snel gaan wonen.

Kunststof voordeur met 5-puntssluiting. Men komt het huis in de gesloten veranda binnen (veranda,s zijn vaak dichtgemaakt, omdat dat ruimte geeft). Deze ruimte kan men als slaapkamer gebruiken. Zoals gebruikelijk in Hongarije komt men van de ene kamer in de andere. Rechts een grote badkamer met ligbad; een keuken, waarin men ook kan eten; dan een niet zo grote tussenkamer, die als slaapkamer werd gebruikt en daarnaast een woonkamer. Verwarming met gasconvectoren. Met 70 m2 is dit huis niet groot, maar in Hongarije is het de gebruikelijke grootte voor een huis.

Tiszacsege is een aantrekkelijke plaats. Als men een paar bedden koopt, kan men hier al gaan wonen.

 

Huurkoop 72 x 416 euro, of 84 x 375 euro, of 96 x 344 euro. Kosten koopakte 342-372 EURO.