4066 Tiszacsege, Zatory V utca 11. Een gerenoveerd bakstenen hoekhuis van 75 m2 met een grote aluminium garage. Op korte afstand van de Tisza en op 1 km van het zwembad. Naar het Tiszameer is het 28 km. In deze omgeving hebben veel Hongaren vakantiehuisjes. De Tiszarivier is hier mooi breed. Van alle dorpen, waar wij huizen verkochten, is Tiszacsege -een dorp met 5.000 inwoners- wellicht het beste dorp. Naar Debrecen is het 60 km en nabij Hortobagy, de grootste poesta van Hongarije.

 

Het huis ligt overdwars. Stapt men naar buiten, dan kijkt men over de hele tuin, die voor het huis ligt. Een besloten, goed omheinde tuin, van 713 m2 met enkele grote fruitbomen. Stevige muren met goed stucwerk buiten. De meubilering op de foto,s is inbegrepen. In de woonkamer is nieuw laminaat gelegd. Vloertegels in de overige ruimtes. Hier is alleen wat te schilderen en te behangen (wordt in Hongarije nog veel gedaan). Wij hebben hier ook goede vakmensen voor een 7 euro per uur voor. 

 

Kunststof voordeur met 5-puntssluiting. Een keuken -waar men ook kan eten- een woonkamer, 2 slaapklamers en een grote badkamer. Verwarming met gasconvectoren. Als men een paar bedden koopt, kan men hier al gaan wonen. De waarde van de grote aluminium garage is 5.000 euro. Hier in Furdo (bad) vraagt men vaak voor een huis van 20 m2 vaak al meer.Bekijk de video die na de foto,s komt!

 

HUURKOOP 72 X 416 EURO (bij uitzondering 96 x 344 euro). Kosten  koopakte 342 euro (bij uitzondering 372 euro).

De eerste betaling is een maand na de aankoopdatum.

 

5.000 Euro aanbetaling geeft 10 % korting op de prijs. Als alle termijnen voldaan zijn, is men de eigenaar.

Prijs bij contante betalimg: op aanvraag.                                                                                                       Maak een koopafspraak!