• Men wordt eigenaar 100% GARANTIE
  • AansluitGARANTIE nutsbedrijven
  • Bouwkundig GEKEURD
  • WAARDEVASTE investering
  • BEVESTIGING gedane betalingen

Wat U er gratis bij krijgt

Maanden besteed ik in het zoeken van goede woningen op bijzondere plaatsen. Door 12 jaar ervaring en wat ik lees in de 3 facebookgroepen die ik beheer, zie ik dat het vaak mis gaat. Daarom draait bij ons alles om de 5 GARANTIES die wij U geven:

 

1. 100% GARANTIE dat men op termijn eigenaar van het huis wordt. Inschrijving van de huurkoopakte bij het kadaster. Mensen vertelden mij bijvoorbeeld 100.000 euro te hebben betaald en men werd geen eigenaar. "en het was nog wel mijn neef".

 

2. Jaarlijkse opgave, voorzien van het kadasternummer  -in het Nederlands en Hongaars- van de gedane betaling en het percentage waarvan men eigenaar is van de woning. In het Hongaarse recht zeker niet onbelangrijk.

 

3. Opstelling van de huurkoopakte door de beste advocaat (in Hongarije gaat men bij koop van een huis naar de advocaat), die goed Engels spreekt.

 

4. Keuring van de woning naar onaanvaardbare gebreken door 2 bouwkundigen.

 

5. De GARANTIE dat de nutsbedrijven op Uw naam komen. In 25 % van de gevallen zijn er moeilijkheden bij de overschrijving. Zelfs Hongaren accepteren vaak dat de aansluiting dan maar op naam van de vorige eigenaar blijft. Dr Adri Scholtens verzorgt de overschrijvingen persoonlijk en werkt -zonder tijdslimitiet- door tot overschrijving een feit is.