Wat U er gratis bij krijgt

Maanden besteed ik in het zoeken van goede woningen op bijzondere plaatsen. Door 12 jaar ervaring en wat ik lees in de 3 facebookgroepen die ik beheer, zie ik dat het vaak mis gaat. Daarom draait bij ons alles om de 5 GARANTIES die wij U geven:

 

1. 100% GARANTIE dat men op termijn eigenaar van het huis wordt. Inschrijving van de huurkoopakte bij het kadaster. Mensen vertelden mij bijvoorbeeld 100.000 euro te hebben betaald en men werd geen eigenaar. "en het was nog wel mijn neef".

 

2. Jaarlijkse opgave, voorzien van het kadasternummer  -in het Nederlands en Hongaars- van de gedane betaling en het percentage waarvan men eigenaar is van de woning. In het Hongaarse recht zeker niet onbelangrijk.

 

3. Opstelling van de huurkoopakte door de beste advocaat (in Hongarije gaat men bij koop van een huis naar de advocaat), die goed Engels spreekt.

 

4. Keuring van de woning naar onaanvaardbare gebreken door 2 bouwkundigen.

 

5. De GARANTIE dat de nutsbedrijven op Uw naam komen. In 25 % van de gevallen zijn er moeilijkheden bij de overschrijving. Zelfs Hongaren accepteren vaak dat de aansluiting dan maar op naam van de vorige eigenaar blijft. Dr Adri Scholtens verzorgt de overschrijvingen persoonlijk en werkt -zonder tijdslimitiet- door tot overschrijving een feit is.

 

6. Het gangbare tarief voor overschrijving van de nutsbedrijven is 100.000 huf per aansluiting en als er moeilijkheden zijn bij de overschrijving nogeens 500.000 huf. Tiszameer.com verzorgt de overschrijving en de vervolgstappen na een afwijzing (waaronder een eventuele klacht bij de Energieautoriteit in Boedapest) GRATIS. 

Een voorbeeld uit Jogi Forum, met excuus voor de googlevertaling. Bij Tiszameer.com heeft U het probleem niet:

 

Beste deskundigen!

Ik heb een probleem met de kilometertellertranscriptie. We hebben een pand gekocht, waarvan ik nu de meters wil overschrijven. Ook is de vorige eigenaar geld schuldig aan de elektriciteitsleverancier, waterleverancier en gasleverancier.
Toen we het huis bezichtigden, vroeg ik aan de gasarbeiders wat voor problemen we hiervan zouden krijgen. Ze zeiden dat het niets was, ze zouden het horloge op onze naam overdragen en de schuld zou worden geïnd bij de vorige eigenaar.
Ik heb zojuist het waterbedrijf gebeld en zij zeiden dat ze de klok pas zullen verzetten als iemand de schuld heeft betaald (ik durfde de elektriciteits- en gasbedrijven niet eens te bellen).
Deze op deze manier opgetelde overheidsschuld is behoorlijk hoog. Wij willen echt niet betalen. (De vorige eigenaar denk ik ook niet.)
Is het echt mogelijk dat we de lessen alleen kunnen overdragen als iemand (wij) de schuld betaalt?
Bij voorbaat dank voor het antwoord!

 

7. Tiszameer.com heeft een reparatiefonds van 50.000 euro. Tijdens de huurkooptermijn kunnen huurkopers bij noodzakelijke reparaties uit dit fonds maximaal 6.000 euro renteloos lenen, door verlenging van de huurkoop-

termijn.

 

8. Ons bedrijfsbeleid dat erop gericht is dat de huurkoper -zonder in angst te hoeven zitten over mogelijke problemen tijdens de huurkoop- 100 % GEGARANDEERD EIGENAAR WORDT VAN DE WONING. En naast de mogelijkheid van renteloze leningen, kunnen er bij reparaties -met name in de beginperiode- ook coulance- betalingen worden gedaan.

 

Vanuit 13 jaar praktijkervaring is de enigste site over regelgeving voor huizen kopen gemaakt die niet oppervlakkig Is:

www.huis-kopen-hongarije-regelgeving.nl