• Men wordt eigenaar 100% GARANTIE
  • AansluitGARANTIE nutsbedrijven
  • Bouwkundig GEKEURD
  • WAARDEVASTE investering
  • BEVESTIGING gedane betalingen
huis te koop hongarije

Bukkgebergte Stenen mijnwerkerswoning in het Bukkgebergte 

 

2 Cm naar rechts vanaf de rode stip (links). Hier liggen 2 woongebouwen aan het eind van een doodlopende zandweg van ong. 200 meter. Vooraan de zandweg ligt nog een huis. Een unieke ligging in de natuur. En toch 7 km naar het centrum van de stad Ozd en 2 km naar de grote supermarkt. Bushalte op 250 meter. 5 Km naar het prachtige meer van Arlo. 

 

Niet alleen het meer van Arlo. De prachtige stad Eger 45 km en naar het Tiszameer 89 km (meeste overnachtingen: 1. Boedapest, 2. Balaton, 3 EGER, 4. TISZAMEER).

 

Natuurparadijs Tiszameer/Bukk

 

Maanden zoek ik naar uniek gelegen woningen. En dit is werkelijk heel uniek. Een oase van rust en ruimte met rondom natuur. Een bakstenen mijnwerkerswoning uit de tijd dat er nog goed gebouwd werd. Naar Hongaarse normen is dit huis in goede staat. De wanden binnen zijn mooi licht geverfd. Het huis heeft ook krachtstroom. De andere helft van deze twee-onder-eenkapwoning is ook in de verkoop.

 

3662 Ozd, Akna utca 3-2  Een bakstenen mijnwerkershuis van 112 m2 met centrale verwarming op gas of hout en bijgebouwen. De ingang van de keuken is buiten, net naast de voordeur. Men doet dat om het huis in de zomer koeler te houden. In de keuken staat ook de CV-ketel en er is een kleine bijkeuken. Een gang, de WC, een badkamer met ligbad, 3 kamers, waarvan 2 zeer groot. 

 

Een bakstenen huis is uiteraard sterker dan een lemen huis. Ook is in een lemen huis het stucwerk binnen meestal te vernieuwen en dat zou bij een lemen huis -met 3 maal schilderen- 8.000 euro kosten, Bij onvoorziene noodzakelijke reparaties -die men niet zelf kan betalen- heeft men het recht maximaal 6.000 euro renteloos te lenen, door verlenging van de betaaltermijn.

https:goo.gl/maps/6SY9uZJXRhXcRZ5a8

Plak de link in Uw browser. Op de streetview de ingang van het zandpad. De torenspits van het kerkje van de foto is nog net te zien. De vorige eigenaar wou mij laten zien waar in het bos paddenstoelen te vinden zijn. Hier is met een met de natuur.

 

HUURKOOP 120 X 549 EURO 

OF 96 X 685 EURO

5.000 Euro aanbetaling geeft 2.500 euro korting op de totaalprijs.


Telefoon 0031 24 37 330 61                      Whatsapp.0031 6 322 78 006