Bakstenen mijnwerkerswoning in het Bukkgebergte. Hele mooie ligging. Deelgerenoveerd

 

20 Km naar de grens met het mooie Slowakije. Van Eger per directe trein of bus binnen 2 uur in Boedapest. Deze bakstenen twee-onder-eenkapwoning staat dwars op de weg. Daarom woont men mooi vrij in de natuur.

 

2 Cm naar rechts vanaf de rode stip (links). Hier liggen 2 woongebouwen aan het eind van een doodlopende zandweg van ong. 200 meter.  Een unieke ligging in de natuur. En toch 7 km naar het centrum van de stad Ozd en 2 km naar de grote supermarkt. Bushalte op 250 meter. 5 Km naar het prachtige meer van Arlo.

Niet alleen het meer van Arlo. De prachtige stad Eger 40 km en naar het Tiszameer 89 km (meeste overnachtingen: 1. Boedapest, 2. Balaton, 3 EGER, 4. TISZAMEER). 

 

Maanden zoek ik naar uniek gelegen woningen. En dit is werkelijk heel uniek. Een oase van rust en ruimte met rondom natuur. Een bakstenen mijnwerkerswoning uit de tijd dat er nog goed gebouwd werd. Naar Hongaarse normen is dit huis in goede staat. De wanden binnen zijn mooi licht geverfd. Deelrenovering: wij gaan het stucwerk buiten nog vernieuwen. Het huis heeft ook krachtstroom. De andere helft van deze twee-onder-eenkapwoning is ook in de verkoop.

 

3662 Ozd, Akna utca 3-2  Een bakstenen mijnwerkershuis van 112 m2 met centrale verwarming op gas of hout en bijgebouwen. De ingang van de keuken is buiten, net naast de voordeur. Men doet dat om het huis in de zomer koeler te houden. In de keuken staat ook de CV-ketel en er is een kleine bijkeuken. Een gang, de WC, een badkamer met ligbad, 3 kamers, waarvan 2 zeer groot. 

Een bakstenen huis is uiteraard sterker dan een lemen huis. Ook is in een lemen huis het stucwerk binnen meestal te vernieuwen en dat geeft 25 euro per m2 kosten en 3 maal schilderen is ook niet goedkoop meer.

 

Het huis is gelegen in de natuur, eigendom van de gemeente Ozd. Het huis zelf heeft een grondstuk van ong. 1,122 m2.


https:goo.gl/maps/6SY9uZJXRhXcRZ5a8

Plak de link in Uw browser. Op de streetview de ingang van het zandpad. De torenspits van het kerkje van de foto is nog net te zien. De vorige eigenaar wou mij laten zien waar in het bos paddenstoelen te vinden zijn. Hier is met een met de natuur.

 

HUURKOOP 120 X 499 EURO of 84 X 619 EURO
of 150 X 399 euro (mogelijk bij een gering inkomen. Met 25 % rentekorting voor onze rekening).
Makkelijke acceptatie en met behoud van het servicepakket.
10.000 Euro aanbetaling geeft een extra korting van 8.000 euro op de totaalprijs (=50.880 euro aanbetaling light).
Men wordt eigenaar van het huis met inschrijving bij het kadaster.

Aflossing voordat de jongste koper 75 jaar wordt. De acceptatie is supereenvoudig. Men verklaart waarvan men inkomen geniet (bijvoorbeeld WIA-uitkering op naam van....) en dr Adri Scholtens denkt verder overal aan.
Natuurlijk biedt onze organisatie en 13 jarige ervaring voordelen. Toch is onze huurkoopprijs, bij een aanbetaling en met 800 euro aflossing per maand, gelijk aan de condities die particulieren doorgaans hanteren. Huurkoop van een goed huis zonder aanbetaling en bij lage maandbetalingen is bij een particulier niet mogelijk. Wij kunnen die condities dus niet vergelijken. Onze condities zijn altijd fair. Bovendien kunnen onze huurkopers bij onvoorziene noodzakelijke reparaties maximaal 6.000 euro per keer rentevrij te lenen, door verlenging van de huurkooptermijn

 

Een groot bakstenen huis in het Bukkgebergte met een groot grondstuk en een unieke ligging in de natuur en met CV en garage!

 

Dr Adri Scholtens                      Telefoon 0031 24 37 330 61                           Whatsapp.0031 6 322 78 006                            Wij hebben een Belgische vertegenwoordiger in Hongarije.                        Foto,s staan onder de video.s