GEEN aanbetaling en tijdelijk -bij een vast inkomen- GEEN jaarlijkse 7 % prijsverhoging (over de hele looptijd) !

Procedure Huis kopen in Hongarije

Informatie over de koopprocedure in Hongarije. 

 

Zodra u de kosten van de huurkoopakte  - meestal is dat 493 euro - aan ons overmaakt, is het huis voor u gereserveerd.‚Äč

Wij maken dan een afspraak met u in Tiszafured. Meestal gaan we in de ochtend het huis bekijken en in de middag kan dan bij een degelike en Engelsprekende advocaat de huurkoopakte worden gesloten (in Hongarije gaat men bij de koop van een huis naar de advocaat).

 

Men krijgt de koopakte direct mee. Enkele weken later ontvangt men de inschrijving bij het kadaster. Als alle maandtermijnen zijn voldaan, volgt een tweede inschrijving bij het kadaster. Nu als de eigenaar. Daarna ontvangt U de nota van de Hongaarse Belastingdienst voor de 4% overdrachtsbelasting.

 

Wij verzorgen gratis de ingewikkelde en tijdrovende overschrijving van de nutsbedrijven op Uw naam.

 

Heeft u vragen over de koopprocedure? Neem gerust contact met ons op via 024 373 30 61.

 

Natuurparadijs Tiszameer en tiszameer.com zijn geregistreerde handelnamen. 9 Jaar op Marktplaats en 13 jaar actief op Facebook.

 

Grenssluiting en huis kopen Hongarije

 

Hongarije sloot 1 september de grens. Maar er is een eenvoudige en solide regeling om een huis te kopen en in Hongarije te gaan wonen. Wij helpen met de vergunning en verkopen met de garantie dat men snel in het huis kan gaan wonen.   Klik door naar Formulier Hongaarse grens over. (overigens is het plan om de grens in het voorjaar weer te openen en dan heeft men geen vergunning meer nodig).