Binnenkort in de verkoop

 

TE RENOVEREN HUIS IN EEN UNIEK NATUURGEBIED VAN 7.400 M2 - KOOPPRIJS 15 EURO PER M2 GROND

HUIS VAN 100 M2 + INGEBOUWD PRESSEHAUS VAN 2 GROTE RUIMTES. 

Vanuit de mooie stad Debrecen (Wizzair.com vliegverbinding met Eindhoven) rijdt men 35 km oostwaarts, door een bosgebied dat lijkt op de Veluwe. Het is 8 km van de grens met Roemenie. Het is een buurtschap met een 20-tal huizen. Tegenover de bushalte is een zandweg van ong. 800 meter naar het huis. Een gelijk grondstuk zal men niet vinden. Men ziet alleen in de verte een klein dak van het huisje van de burgemeester. Zoveel rust dat de vorige bewoner zomers naakt voor zijn huis een douche nam.

Renoveren kan voor ongeveer 15.000 euro. Het voorste deel van het huis is er later aangebouwd. Laat ik het de veranda noemen. De veranda is verzakt en moet opnieuw worden gebouwd. Het is een kamer, keuken en een badkamer. Daarachter zijn 2 grote kamers en de toegang tot het pressehaus (wijnhuis). Verwarming met een orginele tegelkachel.

In het buitengebied heeft men alleen electra. Water met een hydrofoor. Men kan voor een (ondergrondse) gastank besluiten. Het grondstuk is niet alleen het omheinde gedeelte. Er hoort ook het bos bij tot aan de weg waar de auto staat. Vanwege de agrarische bestemming moet toestemming voor koop worden gevraagd. Een procedure van ongeveer 4 maanden.

 

 

WINTERFOTO,S